Covid-19

Beste klant,

Nu de meest strenge maatregelen voor de beheersing van Covid-19 langzaam minder worden, kan ook Riëtte First Aid  weer een start maken om de trainingen en lessen te hervatten.

Vanaf het moment dat we de ‘intelligente Lock down’ zijn gegaan, ben ik gaan nadenken over hoe nu verder met RFA.
Vol interesse volg ik de aanbevelingen en adviezen van oma de RIVM, Het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad en de NIBHV.
Het algemeen advies hierin luid dat fysiek contact zoveel mogelijk vermeden moet worden en dat we op dit moment nog steeds 1.5 meter in acht moeten nemen.

Met trots kan ik mededelen dat ik mijn lessen, cursussen en workshops zo heb weten aan te passen, dat ik u een volwaardige les, cursus of workshop kan aanbieden. Door gebruik te maken van externe oefenmaterialen en creativiteit heb ik mijn lessen zo ontwikkeld dat het veilig, hygiënisch en zonder fysiek contact zijn. Toch blijven mijn lessen, cursussen of workshops, leerzaam, interessant en afwisselend.

Dus wees niet angstig of huiverig. Bij Riëtte First Aid kunt u op een professionele en veilige manier uw EHBO, Reanimatie of BHV op peil houden.                                                                              

Riëtte van der Linden-Ringers

 

Reacties zijn gesloten.